Ears and Diving Seminar (DAN Europe) - Dutch
 

Welkom bij het Divers Alert Network "Ears and Diving" webbased seminarie. Deze online presentatie is opgesteld door het DAN America Training Department en is gebaseerd op een lezing door Dr. Frans Cronje, Executive & Medical Director - DAN Southern Africa.

Dit seminarie zal je helpen om je oren en de manier waarop ze beïnvloed worden door druk beter te begrijpen. We laten je zien hoe je de meest effectieve manier kan vinden om je oren te klaren en je zult leren hoe belangrijk je oren bij het duiken zijn. Ze niet alleen maar bedoeld om je zonnebril op zijn plaats te houden!

Dit seminar zal van je geen deskundige maken in het oplossen van oorproblemen, noch zal het je trainen om verwondingen of infecties die met het oor te maken hebben te diagnosticeren. Het zal je echter wel een beter geïnformeerde duiker maken wat zal leiden tot veiligere duikgewoontes met betrekking tot je oren en zal je helpen anderen op te leiden betreffende het respecteren en beschermen van hun oren.

Dit programma bevat videofilmpjes. Een internetverbinding met hoge snelheid wordt ten sterkste aangeraden om dit educatieve programma te bekijken.

Er is een pincode nodig om aan deze cursus mee te kunnen doen. Je kunt de pincode in je MyDAN (online cursussen) vinden. Vul hem in in de ruimte hieronder om verder te gaan om , of je kunt aan de linkerkant van de pagina inloggen als je je al voor deze cursus ingeschreven hebt. Niet-leden betalen € 20,- om het programma te bekijken. Daarvoor moet je naar de DAN Shop pagina gaan en in de categorielijst “e-learning cursus” kiezen om toegang tot deze cursus te verkrijgen (pincode).

Het programma duurt ongeveer een uur om af te ronden.

Belangrijke aantekening voor DMT’s gecertificeerd door de National Board of Diving and Hyperbaric Medical Technology: Deze cursus is beoordeeld en goedgekeurd voor 1 CEU in de Categorie A door de National Board of Diving and Hyperbaric Medical Technology als een Diving Medical Technician Cursus. Lever je certificaat van afronding in bij de NBDHMT en vraag om toevoeging aan je dossier.

Als dit de eerste keer is dat je een online cursus doet, voer dan de pincode voor de cursus in, klik daarna op “volgende” om naar de registratiepagina te gaan. Vul het formulier in, lees de instructies door om in te loggen en toegang te krijgen tot de cursus. Je kunt de module op ieder moment opslaan en verlaten. Om terug te gaan naar het punt waar je gebleven was, klik je op de “login” knop op de cursusregistratiepagina.


Een PIN code is vereist om deze cursus te volgen. Geef het hieronder of log in aan de linkerkant als je al voor deze cursus ingeschreven bent.

PIN: