Diabetes en sportduiken
 

Welkom bij het Divers Alert Network Diabetes en sportduiken internet seminar. Deze online les is gebaseerd op lesmateriaal ontwikkeld door Dr. Neal W. Pollock, Ph.D.

Een internetverbinding met hoge snelheid wordt ten sterkste aangeraden om dit educatieve programma te bekijken.

Er is een pincode nodig om aan deze cursus mee te kunnen doen. Je kunt de pincode in je MyDAN (online cursussen) vinden. Vul hem in in de ruimte hieronder om verder te gaan om , of je kunt aan de linkerkant van de pagina inloggen als je je al voor deze cursus ingeschreven hebt. Niet-leden betalen € 20,- om het programma te bekijken. Daarvoor moet je naar de DAN Shop pagina gaan en in de categorielijst “e-learning cursus” kiezen om toegang tot deze cursus te verkrijgen (pincode).

Het programma duurt ongeveer een uur om af te ronden.

Je ontvangt een certificaat direct van DAN nadat je de zelftoets die op de presentatie volgt, met succes hebt afgerond.

Als dit de eerste keer is dat je een online cursus doet, voer dan de pincode voor de cursus in, klik daarna op “volgende” om naar de registratiepagina te gaan. Vul het formulier in, lees de instructies door om in te loggen en toegang te krijgen tot de cursus. Je kunt de module op ieder moment opslaan en verlaten. Om terug te gaan naar het punt waar je gebleven was, klik je op de “login” knop op de cursusregistratiepagina.


Een PIN code is vereist om deze cursus te volgen. Geef het hieronder of log in aan de linkerkant als je al voor deze cursus ingeschreven bent.

PIN: